Trebuie să mazilim otrepele care ne conduc!

Singurul mod prin care putem afla adevărul despre situaţia economică în care este ţara şi, în felul acesta, singurul mod de a scăpa de retarzii nesimţiţi care ne conduc este ca F.M.I. să nu ne mai dea tranşele din împrumut. Acest lucru este posibil pentru că înţelegerea cu ei a fost ca banii pe care ni-i dau să îi folosim pentru investiţii şi nu pentru salarii şi pensii. Aşadar este foarte posibil să se întâmple. În felul acesta, leprele astea de politicieni care nu au conştiinţă şi simţul măsurii vor fi nevoiţi să recunoască starea de faliment în care au adus ţara.
Şi atunci nu va mai fi decât o singură măsură pe care o va lua poporul de această dată: mazilirea lichelelor care ne-au adus aici, confiscarea averilor lor şi acoperirea cu ele a găurii căreia îi spunem bugetul statului. Trebuie să ajungem la o revoltă violentă pentru a face asta şi nu este deloc imposibil pentru că tot ei ne dau avântul necesar: reducerile salariilor, pensiilor şi a ajutorului de şomaj, eliminarea subvenţiilor la utilităţi care va duce la creşterea insuportabilă a întreţinerii (probabil că cel puţin 60% dintre români nu o vor mai putea plăti), creşterea şomajului, minciunile pe care ni le servesc devin din ce în ce mai evidente ş.a.m.d.
Toate acestea duc la foame şi la nemulţumiri foarte mari. Adică exact ce s-a întâmplat şi în ultima perioadă a epocii de aur. Când înfometezi un popor şi îi iei mijloacele de subzistenţă poţi fi sigur că îţi va tăia capul la propriu. De aceea mă bucur că politicienii noştri sunt atât de proşti şi de lipsiţi de capacităţi intelectuale pentru că îşi sapă singuri mormântul comun în care îi vom îngropa. Numai aşa, făcându-ne singuri (de această dată) revoluţia, ne vom putea purifica de comunism şi comunişti avizi după înavuţire prin hoţie şi înşelăciune. Dacă nu scăpăm de aceste otrepe şi de modul lor de lucru nu vom putea evolua ca ţară şi ca popor.
În felul acesta, linşându-i pe cei care aproape ne-au omorât cu indiferenţa şi dorinţa lor nesăbuită de înavuţire, vom da un exemplu şi un avertisment foarte puternic celor care îi vor urma. Aceste lepre nu mai au frică de absolut nimic pentru că se simt protejaţi de averea pe care o au. Asta se vede foarte clar din modul sfidător în care continuă să ne prostească, spunând parcă: „şi ce dacă ştii că fur şi vezi că nu fac nimic din ceea ce ar trebui, nu îmi poţi face nimic”. Singurul lucru de care le este teamă şi de care nu îi poate păzi banul este moartea. De aceea pleacă oriunde în lume şi cheltuie oricât pentru a se trata de boli. Frica de moarte este singura care îi poate responsabiliza şi îi poate face să-şi îndeplinească îndatoririle pentru care îi plătim. Lor trebuie să le fie teamă de popor, nu invers.

Lasă un răspuns