testimoniale

sorin-barariuSorin BARARIU,

Communication Consultant la Rogalski Damaschin PR:

„Dan a dovedit profesionalism și spirit de inițiativă în cazul unui eveniment ieșit din comun. Este vorba despre prima întâlnire a fanilor treizecizero.ro cu redacția publicației. Am organizat un concurs cu întrebări din tenis care i-a ridicat pe invitați în picioare și i-a făcut să devină competitori veritabili pentru premiile puse în joc. Pentru acest eveniment special am avut nevoie de un fotograf care să fie nu doar rapid, ci și unul care să anticipeze mișcările oamenilor, să le surprindă expresiile fețelor, să prindă «din mișcare» lupta celor care voiau să răspundă primii. Dan a reușit astfel să redea în pozele sale emoția unui eveniment unic și să o transmită privitorilor. Îl recomand cu toată convingerea pe Dan ca fiind un bun profesionist care înțelege și respectă brieful și care aduce valoare adăugată prin talentul său de a surprinde esențialul.”

Marius BUICULESCU,marius-buiculescu

Managing Director la ATIP Design:

„Am lucrat cu Dan Călin în mai multe proiecte pentru care-i mulțumesc. Nu este genul submisiv, ci cu atitudine și care își impune punctul de vedere. Cred că este genul de fotoreporter potrivit pentru reportaj și investigații. Are o experiență bună în câteva domenii, lucru care îl face să se prindă foarte repede ce este de făcut. Important este că după ce bați palma cu el, își face treaba până la capăt.”

mihai-dumitrescuMihai DUMITRESCU,

Managing Partner la Crosspoint Real Estate:

„Mulțumim și felicităm colaborarea cu Dan Călin pe segmentul fotografiei imobiliare. Întotdeauna eficient, atent la detalii și înțelegând necesitățile clientului – acestea sunt câteva dintre atributele pentru care ne face plăcere să recomandăm în continuare colaborarea cu Dan Călin.”

img_9553Costel PODEANU,

Partner la The ProperTies

și co-asociat la Easy Care Dent:

„Apreciez în mod deosebit promptitudinea cu care au fost făcute pozele de fiecare dată, comunicarea foarte clară și consultativă și seriozitatea lui Dan. Îl recomand cu toată încrederea.”

Elena TĂNĂSESCU,

Owner/Broker la Dorobanți Luxury House:

„Dan Călin nu este doar un fotograf, ci și un artist al domeniului, surprinzându-ne la fiecare sesiune foto cu elemente de artă îmbinate cu cele tehnice. A adus plus valoare companiei noastre și apreciem talentul, promptitudinea și profesionalismul său.”

Carmen MARINA,

Country Manager la Domozo România:

„Dan Călin este un fotograf imobiliar profesionist, cu care, până acum, am colaborat pentru mai mult de 100 de proprietăți scoase la vânzare. Calitatea fotografiilor, flexibilitatea programului și punctualitatea sunt punctele sale forte. Mulțumesc pentru efort și mult succes în continuare!”

IMG_1939Mariana BUCUR

(nuntă și 2 botezuri):

„Pozele sunt foarte frumoase, foarte reușite și se vede strădania ta în ele. Pozele de la biserică sunt chiar foarte inedite, din unghiuri și de la înălțimi imposibile. Te-ai urcat în clopotniță să iei vederea de ansamblu a curții bisericii și apoi în spațiul destinat corului ca să surprinzi de sus interiorul bisericii. Nu prea ai avut răgaz deloc. Ai surprins în detaliu toate momentele evenimentului (creștinarea la biserică, primirea la restaurant, atmosfera de la petrecere, băița copilului…). Nu am avut un cameraman dedicat evenimentului, dar cu pozele pe care le-ai făcut avem toată acțiunea în imagini, nici nu se simte lipsa unei filmări.
Am arătat o parte dintre poze colegilor de serviciu ai mamei mele și au fost foarte încântați. Au apreciat și ei cât de reușite sunt. Grupajele (colajele) de căte 3-4 poze sunt foarte sugestive și, așa cum le-ai reunit tu într-un folder, este suficient doar să te uiți la ele și ai în fața ochilor tot botezul. Noi suntem foarte mulțumiți și consider că am făcut o alegere foarte bună să te avem ca fotograf atât la nunta noastră și botezul primului băiat, cât și la botezul celui de-al doilea.
Ideea de a veni și a începe seria de poze chiar de acasă, de la momentele îmbrăcării/machiajului/îmbrăcării copiilor, este nemaipomenită. Așa ies printre cele mai reușite fotografii și surprind și toată agitația de dinaintea evenimentului în sine. Îți mulțumim și pentru tot sprijinul dat în afara meseriei de fotograf, pentru răbdarea cu care te-ai jucat cu Florin, ne-ai așteptat și ne-ai ajutat în deplasarea de colo-colo, plus multe altele… Și, așa cum spuneai și tu la prima întâlnire, înainte de nuntă, evenimentul în sine se duce, însă amintirea și încărcătura lui emoțională rămâne în albumul de fotografii… Cu asta rămâi din toată nunta, din tot botezul… Mare adevăr ai grăit.”