Andreea Marin a fost om si putea fi jurnalist

Cand am vazut-o prima data pe sticla m-am indragostit. Prezenta o emisiune pentru copii la una din statiile locale TVR. Sunt multi ani de atunci, dar nu am uitat pentru ca mi-a placut naturaletea ei. Andreea Marin era un om, un copil care se juca cu alti copii. Era simpla, directa si proaspata. Era placuta si reconfortanta.

Recunosc ca nu am urmarit-o mai departe si nu stiu cum a ajuns sa fie o surpriza. Dar, dupa multi ani, cand am vazut-o la aceasta emisiune pentru femei slabe de inger si barbati tip femeie am avut impresia ca o cunosc de undeva. Pana la urma mi-am amintit de unde si nu mi-a venit sa cred ca este aceeasi persoana.
Omul acela disparuse; copilul se transformase intr-un fel ciudat. Mi-a dat si imi da si acum impresia de falsitate, prefacatorie si grotesc. De cate ori o vad sau o aud ma gandesc la P.V.C. O imitatie de om realizata din plastic. Fara suflet, fara viata, doar o replica din plastic a unui om. Pentru mine care am vazut-o brusc in alt fel a fost evidenta schimbarea.
Sunt absolut convins ca ar fi putut deveni un om de presa bun daca si-ar fi pastrat naturaletea si firescul de la inceputul carierei in televiziune. Sunt absolut convins ca ar fi putut ajunge un jurnalist respectat daca ar fi ramas om.
Posted in tv

Lasă un răspuns