Exarhu se intoarce, Exarhu se razbuna

Bai doamnelor si domnilor, bai gentleman, Razvan Exarhu s-a intors. Fucking disaster, Razvan Exarhu se razbuna. Cam mult timp va luat, bai domnule, sa reveniti la radio. Mai exact, acolo unde va este locul si sunteti cel mai bun. Sunt multi nostalgici ca mine care isi amintesc povestea cu porcul ucigas din Bucuresti lansata la Rondul de dimineata, discutiile si muzica de la Rondul de noapte sau proiectul Radio Guerilla care, fie vorba intre noi, s-a fasait de cand a ramas fara tata si doar cu mama Dobrovolschi – a devenit mai comercial.
Noi, nostalgicii, am sperat ca vei reveni in radio. Nu degeaba, pentru ca a aparut un alt proiect al lui Razvan. Am aflat de la o prietena ca „Exarhu si-a facut radio. Cum, nu stii? Radio Clandestino.” As putea sa crosetez pe marginea acestui nume si a revenirii, dar va las pe voi sa o faceti. Eu doar ii urez sa isi revina la forma de altadata, ca parca s-a cam ruginit. Nobody fucks with THE EXARHU!!!

3 thoughts on “Exarhu se intoarce, Exarhu se razbuna

  1. Daca este chiar postul lui Exarhu asa va ramane. Nu va mai avea cine sa ii impuna sa faca altfel. Nu va mai fi ca la Guerilla; sa inventezi ceva nou si bun si sa fii dat la o parte dupa ce vezi ca merge bine postul.

  2. Domle daca baiatul asta a facut ceva bun in viata lui, atunci cu siguranta unul dintre acel ceva este radio. Mi0a placut si mie sa ascult Rondurile cu el, fie dimineata sau noapte, mi-a placut si in postura de El Comandante, insa omu asta in ultima vreme, baga capul, musca zdravan si fuge. Daca si de data asta e la fel, ramane de vazut. Oricum ni-mi ramane decat sa-i zic: Exarhule, haide sa hai sa te mai auzim!

Lasă un răspuns